Du er her
Hjem > Tagshingles

Tagshingles | Tagpap Shingles

 

Tagshingles, også kaldet shingles, er meget holdbare og fleksible. Shingles tagpap er let og nem at arbejde med. Et tag med tagsten vejer cirka 40-50 kg. per kvadratmeter, mens et tag af tagshingles vejer mellem knap 8 kg. og op til godt 9 kg. per kvadratmeter. Det er en stor fordel gennem et projekt, at tagshingles er relativt lette. Både ved selve transporten af shingles og ved arbejdet med monteringen, gør den lave vægt det hele nemmere at arbejde med.

Tagshingles er lavet af tagpap, som er klippet ud i tegl. Med tagshingles kan man lave en unik løsning til god pris.

Gennem årene er teknologien bag produktionen af tagshingles blevet forbedret, så det nu er et produkt af meget høj kvalitet. Tage med shingles er præget af de karakteristiske mønste, som dannes af de enkelte tagshingles. Dalsgaard Tagdækning har mange års erfaring i at arbejde med tagshingles, og vi sikrer, at der er en høj regntæthed i vores projekter.

Tagshingles er meget velegnet til ventilerede tage, også kaldet “kolde tage”. De kan lægges direkte på et plant, sømfast underlag med mindst 1:5 (11,3°) 20 cm/m taghældning.

Tagpap shingles kan under visse forudsætninger anvendes på ældre tagpaptage. Dalsgaard Tagdækning rådgiver gerne i den konkrete situation.

Vores primære aktionsområder er: Silkeborg, Sejs, Bjerringbro, Gammel Ry, Ulstrup, Hammel, Virklund, Ry, Svejbæk, Thorsø, Them og Ans m.v.

Top