Du er her
Hjem > Tagpap

Nyt Tagpap

Tagpap er velegnet til de fleste tagkonstruktioner. Tagpap har stor styrke og lang holdbarhed. Det er konstrureret omkring polyesterfibre, som medvirker til den store styrke. Desuden har denne løsning den fordel, at det er relativt let at forme efter tagkonstruktionen. Tagpap er meget smidigt, så det kan formes på mange forskellige måder.

Gennem de seneste år er det blevet mere moderne at anvende tagpap-tage på flere typer af byggerier.
Denne udvikling er sket både ved nybygning og ved tagrenoveringer af både private boliger og offentlige byggerier. Det skyldes blandt andet, at arkitekterne har taget tagpap-løsningen til sig, da den har bevist både sin store styrke og holdbarhed.

Listedækning med tagpap har vundet stor udbreddelse, da det er en flot og moderne løsning, der passer godt til de fleste huse med en vis hældning. Teknikken indenfor tagpap er blevet så effektiv, at tagpap også er en god løsning til flade tage. Desuden er nyt tagpap ofte en rigtig god løsning, når der er behov for efterisolering: Man kan beholde den oprindelige tagkonstruktion og lægge isolering og tagpappet ovenpå.

Det kan ofte lade sig gøre at lægge nyt tagpap ovenpå eksisterende tagpap. Det giver naturligvis en god økonomisk løsning.

 

Renovering af paptag:

Vi laver gerne en tagrapport på ældre tage. Rapporten giver et klart overblik over tagets tilstand og vi giver gerne råd og forslag til udbedringer. Kræves der et helt nyt tag, klarer vi også dette!

 

Nyt paptag:

Ønskes der et nyt paptag, klarer vi naturligvis også dette. Vi har mange års erfaring både med renovering af paptage og med nye paptage. Kontakt venligst Dalsgaard Tagdækning, hvis I har spørgsmål eller lignende.

Vores tagpap leveres af Phønix og Icopal.

 

Vores primære aktionsområder indenfor tagpap er: Silkeborg, Sejs, Bjerringbro, Gammel Ry, Ulstrup, Hammel, Virklund, Ry, Svejbæk, Thorsø, Them og Ans m.v.

Top