Du er her
Hjem > Listedækning

Listedækning

 

I de seneste år er der sket en markant vækst i anvendelsen af listedækning. Stigningen gælder både ved renovering og ved nybyggeri. Det skyldes blandt andet, at listedækning er en tagpap-løsning, som kan give et eksklusivt og stilrent look. Det er også en god økonomisk løsning. Det er en løsning, som bliver mere og mere populær. Dalsgaard Tagdækning er specialister i listedækning:

Det er ofte en god ide, at vælge listedækning til sit tag: Denne løsning giver nemlig mange fordele både til nybyggeri og til renovering. Løsningen giver lang holdbarhed, og det har et moderne look. Med listedækning får man en flot overflade med karakter. Der er mange løsningsmuligheder på grund af stor fleksibilitet i materialet.

Listedækning kan udføres på alle hustyper, og det kan anvendes på tagflader med fald fra 1:10 og opefter. Metoden giver vide rammer for flotte og spændende løsninger. Med denne løsning får du også mulighed for at vælge mellem forskellige farver som f.eks.: kulsort, teglrød eller skovgrøn.

Vi giver løbende rådgivning og information om arbejdsprocessen, så du hele tiden har overblikket over projektet.

 

Vi kan udføre listedækning på stort set alle underlag:

Tagpap

Tagelementer

Krydsfiner

Brædder

Isolering

Kontakt venligst Dalsgaard Tagdækning, hvis du har spørgsmål m.v.

Vores primære aktionsområder for listedækning er: Silkeborg, Sejs, Bjerringbro, Gammel Ry, Ulstrup, Hammel, Virklund, Ry, Svejbæk, Thorsø, Them og Ans m.v.

Top